Onder de naam Quincy Exclusive Fashion zijn wij gericht op kleding maken, kledingontwerp, kledingpatronen en moulage.

We zijn sterk in het realiseren van goede pasvormen voor de klant. Met dit merk staan wij klaar om voor u een prachtige outfit te ontwikkelen!

Het ontstaan van uw kleding gaat als volgt. Samen met u worden de wensen voor de kleding besproken. Hierna volgt een offerte waarop u besluit of het door kan gaan.  Na uw goedkeuring worden maten genomen wanneer er getekend gaat worden. Maar het kan ook zijn dat besloten wordt om te mouleren. Dit houdt in dat Quincy op uw lichaam het kledingmodel moduleert met basisstof. Zo ontstaat het gewenste model waarbij u zelf meekijkt en meedenkt. Wanneer de modellen getekend of gemouleerd zijn kan er gewerkt worden aan de gekozen stoffen.

De ontwikkeling van het juiste model en daarna de productie ervan is best een uitvoerig proces. Het betekend dan ook dat er veel tijd voor nodig is. Houdt u er rekening mee wanneer U graag eens wat wil laten maken.

De prijs per op maat gemaakte kleding varieert. Uiteraard hangt dit af van veel zaken af zoals, de kwaliteit/prijs van de stof, aantal werkuren, intensiteit van de werkzaamheden, complexiteit van het model etc.

Prijzen zijn vanaf €550,-

Wilt u meer te weten komen over Quincy Exclusive Fashion?  Neem dan gerust contact op via ons mailadres;  info@quincy-naaistudio.nl

Moulage op een paspop